Janssen Vakcina Registracija - Bus skiepijama „Janssen“ vakcina | AKMENÄ–S RAJONO SAVIVALDYBÄ– - Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia.

Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Bus galima pasiskiepyti „janssen" vakcina. Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta . Po antrosios vakcinos dozės suleidimo;; Kilus klausimų dėl vakcinavimo (norite atšaukti registraciją ar persiregistruoti kitam laikui).

Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. Svarbu! DÄ—l skiepijimo seniÅ«nijose | JoniÅ¡kio rajono
Svarbu! Dėl skiepijimo seniūnijose | Joniškio rajono from www.joniskis.lt
Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją. Gyventojai kviečiami skiepytis „janssen" vakcina. Ja vakcinuotis bus galima jau nuo pirmadienio. Dienomis vakcinacijos centro darbo laiku nuo 8 iki 20 val. Skiepijantis „janssen" vakcina pakanka vienos dozės.

Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia.

Po antrosios vakcinos dozės suleidimo;; Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta . Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Atvykstant skiepytis su savimi būtina turėti asmens dokumentą. Kilus klausimų dėl vakcinavimo (norite atšaukti registraciją ar persiregistruoti kitam laikui). Gyventojai kviečiami skiepytis „janssen" vakcina. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių. Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia. Skiepijantis „janssen" vakcina pakanka vienos dozės. Dienomis vakcinacijos centro darbo laiku nuo 8 iki 20 val. Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją. Šios vakcinos registracija yra sąlyginė.

Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją. Atvykstant skiepytis su savimi būtina turėti asmens dokumentą. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Dienomis vakcinacijos centro darbo laiku nuo 8 iki 20 val. Šios vakcinos registracija yra sąlyginė.

Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . VisuomenÄ—s vakcinacija visoje Lietuvoje prasidÄ—s keliais
VisuomenÄ—s vakcinacija visoje Lietuvoje prasidÄ—s keliais from raseiniaitv.lt
Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. Dienomis vakcinacijos centro darbo laiku nuo 8 iki 20 val. Kilus klausimų dėl vakcinavimo (norite atšaukti registraciją ar persiregistruoti kitam laikui). Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia. Ja vakcinuotis bus galima jau nuo pirmadienio. Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Gyventojai kviečiami skiepytis „janssen" vakcina.

Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta .

Gyventojai kviečiami skiepytis „janssen" vakcina. Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia. Ja vakcinuotis bus galima jau nuo pirmadienio. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Atvykstant skiepytis su savimi būtina turėti asmens dokumentą. Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta . Skiepijantis „janssen" vakcina pakanka vienos dozės. Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją. Bus galima pasiskiepyti „janssen" vakcina. Kilus klausimų dėl vakcinavimo (norite atšaukti registraciją ar persiregistruoti kitam laikui). Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių.

Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta . Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Po antrosios vakcinos dozės suleidimo;; Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją.

„janssen
Bus skiepijama „Janssen“ vakcina | AKMENĖS RAJONO SAVIVALDYBĖ from www.akmene.lt
Kilus klausimų dėl vakcinavimo (norite atšaukti registraciją ar persiregistruoti kitam laikui). Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių. Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Atvykstant skiepytis su savimi būtina turėti asmens dokumentą. Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją. Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta . Dienomis vakcinacijos centro darbo laiku nuo 8 iki 20 val.

Šios vakcinos registracija yra sąlyginė.

Atkreipiame dėmesį, kad registracija vakcinacijai veiks jei savivaldybėje bus gauta . Ja vakcinuotis bus galima jau nuo pirmadienio. Dienomis vakcinacijos centro darbo laiku nuo 8 iki 20 val. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Registracijos patvirtinimą su nurodyta vakcinacijos data, tiksliu laiku, pasirinkta vakcina ir vieta gausite iškart po registracijos trumpąja sms žinute . Gyventojai kviečiami skiepytis „janssen" vakcina. Skiepijantis „janssen" vakcina pakanka vienos dozės. Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių. Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją. Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia. Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. Bus galima pasiskiepyti „janssen" vakcina. Po antrosios vakcinos dozės suleidimo;;

Janssen Vakcina Registracija - Bus skiepijama „Janssen“ vakcina | AKMENÄ–S RAJONO SAVIVALDYBÄ– - Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia.. Atvykstant skiepytis su savimi būtina turėti asmens dokumentą. Kilus klausimų dėl vakcinavimo (norite atšaukti registraciją ar persiregistruoti kitam laikui). Šios vakcinos registracija yra sąlyginė. „janssen" vakcina yra skiepijama vieną kartą, todėl antros dozės nereikia. Daugiau informacijos apie šią vakciną galima rasti čia.

Registracijos sistemos ir pakeisti arba atšaukti registraciją janssen vakcina. Šiandien išplatinta informacija, kad tauragės rajoną pasiekė 1000 „janssen" vakcinos dozių.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama